• Imagen 1 AMOR
    El motor del mundo


La persona indecisa roman sempre en el dubte, en l’ansietat, en l’angoixa. La indecisió acumula problemes, preocupacions, agressions. La història humana està feta de decisions. Per decidir cal saber renunciar, saber perdre avantatges i valors per tal de guanyar-ne d’altres. Les persones indecises són víctimes de malalties nervioses, gàstriques i problemes de pell.


...Toma Decisiones.
La persona indecisa está siempre en la duda, en la ansiedad, en la angustia. La indecisión acumula problemas, preocupaciones, agresiones. La historia humana está hecha de decisiones. Para decidir hace falta saber renunciar, saber perder ventajas y valores para ganar otros. Las personas indecisas son víctimas de enfermedades nerviosas, gástricas y problemas de piel.



Emocions i sentiments amagats, reprimits, acaben portant-nos malalties. Amb el temps, la repressió dels sentiments degenera en malalties greus. Aleshores, doncs, convé compartir la nostra intimitat, els nostres ‘secrets’, els nostres ‘errors’. El diàleg, el poder de la paraula, és un remei poderós i una teràpia excel·lent!

Si no quieres enfermar...
...HABLA DE TUS SENTIMIENTOS.
Emociones y sentimientos escondidos, reprimidos, acaban produciéndonos enfermedades. Con el tiempo, la represión de los sentimientos degenera en enfermedades graves. Entonces, combiene compartir nuestra intimidad, nuestros “secretos”, nuestros “errores”. El diálogo, el poder de la palabra, es un remedio poderoso y una terapia excelente!


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme